Jermaine Niffer & D-Train

Jermaine Niffer:

Jermaine was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in Hip-Hop. Zo keek hij op jonge leeftijd al op naar artiesten als 2Pac, LL Cool J , Skee lo, Busta Rhymes en vele anderen, die hem vervolgens inspireerden om ook muziek te gaan maken. In zijn tienerjaren luisterde hij vooral naar Ludacris, T.I & vele andere Southern rappers van de late jaren ‘90.

In zijn muziek is hij te onderscheiden door zijn unieke stemgeluid, waarmee hij de luisteraars meeneemt in zijn wereld. Zijn EP ‘Veel Vuur Veel Stroom’, in samenwerking met DJ D-Train, werd goed ontvangen. Hierop stonden samenwerkingen met artiesten als Josylvio en Adje.

Na zijn EP heeft Jermaine Niffer losse singles gedropt, waarvan ‘Alles Contant’ ft. Dopebwoy & Jozo en ‘Parkeerplaats’ ft. Tabitha de hoogtepunten waren. De videoclips bereikten binnen een korte tijd een miljoen views.

Intussen is Jermaine Niffer een naam waar de meeste mensen niet meer omheen kunnen!

DJ D-Train:

D-train is in zeer korte tijd geïnfiltreerd in het rijtje van bekende gevestigde namen in de Nederlandse Urban en Dancehall industrie. Hoewel bekend geworden vanwege zijn jonge leeftijd en oorstrelende sound heeft hij het respect gekregen door zijn creativiteit en technische spinning skills. Hij heeft zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en heeft een verassende performance en eigen sound gecreëerd. D-train is vernieuwend en heeft een ongekende passie voor wat hij doet.

Hij heeft voorprogramma gestaan voor Artiesten als: OT Genasis, Omarion, WizKid, Baby Cham, Tommy Lee & Gully Bop, R2Bees, Busy Signal, Charly Black, Demarco & nog veel meer. Naast het draaien in Nederland heeft hij ook Clubs gerocked in het buitenland o.a Belgie, Duitsland, Suriname enz.

In het begin was hij nog gefocust op vooral dancehall, maar net zoals de muziekwereld niet stilstaat is ook in zijn muzieksmaak de afgelopen jaren verandering gekomen. Voor elk evenement maakt hij een gepaste keuze uit zijn brede repertoire van Dancehall tot Trap van Urban tot Reggae en van Afro Beats tot Hip Hop en R&B-Classics.

DJ D-train staat met deze stijlen en bekend als een dj die draait op sfeer en veel flow in zijn sets heeft.